OVO JE PREKRASNO: Hajduk predstavio novi domaći dres!

FOTO:

Hajduk je objavom na društvenim mrežama i službenoj internetskoj stranici predstavio domaći dres koji će njegovi nogometaši nositi od iduće sezone. Proizvođač dresa je i dalje talijanski Macron. Klupsko priopćenje povodom predstavljanja dresa prenosimo u cijelosti.

“HNK Hajduk Split i tehnički sponzor Macron predstavljaju novi domaći dres u kojem će Bijeli nastupati u sezoni 22/23. Nova garnitura posebno izražava tehnološku i stilsku inovaciju koja karakterizira ovaj talijanski brend te postavlja smjer prema kojem će se proizvodnja odvijati u budućnosti. Korištenje sve učinkovitijih, visoko kvalitetnih tkanina, zajedno s korištenjem eko materijala, posvećenost detaljima i personalizirana vizualna rješenja, rezultirala su novim dresom koji povezuje povijest i identitet te smjer prema kojem Klub ide.

Naime, novi domaći dres napravljen je od 100 % reciklirane plastike, materijala certificiranog od strane Global Recycled Standard, a za izradu jednog dresa potrebno je 13 plastičnih boca od 0,5L. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine, koja slijedi koncept tzv. body mapping, a sam dres ima perforacije (rupice) na mjestima gdje se sportaši najviše znoje, te pri tome stvara poseban vizualan efekt koji podsjeća na oklop.

Uz sve ove detalje, novi domaći dres dolazi sa pletenim ovratnikom i rubovima rukava na kojim se nalaze crveno plave linije koje predstavljaju tradiciju Kluba, a na stražnjem dijelu, na ovratniku, nalazi se ušiveni natpis ‘Hajduk živi vječno’. Na prednjoj strani dresa, s desne strane, nalazi se silikonski logo Macron Hero, dok je na lijevoj strani, na srcu, silikonski grb HNK Hajduk.

Domaća garnitura upotpunjena je novo dizajniranim plavim kratkim hlačicama i plavim štucnama. Hlačice imaju crvene detalje na stražnjem dijelu te silikonski logom Macron Hero i grb HNK Hajduk na prednjoj strani, dok štucne dolaze za bijelim detaljima i natpisom ‘hajduk’ u bijeloj boji. Hajduk & Macron, za novi i bolji svijet!”

Komentari

komentara

« Povratak