OVO JE PREKRASNO: Objavljen novi video uskoro najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj

FOTO:

Na Osijekovoj navijačkoj stranici NK Osijek 1947 izašao je video aktualnog stanja na Pampasu. Radovi u Osijeku ne posustaju, kao što se vidi i na snimci koja je nastala na stadionu.

Početkom svibnja objavljeno je kako su radovi ubrzani te bi NK Osijek do kraja godine trebao dobiti najmoderniji stadion u Hrvatskoj, uz koji će biti i trening-kamp sa svim potrebnim popratnim sadržajima koji će nuditi optimalne uvjete za trening prve momčadi, ali i školu nogometa.

Video trenutnog stanja objavio je danas i sam Osijek na svojim društvenim mrežama. “Lorinc Meszaros, glavni sponzor NK Osijek, u društvu klupske vrhuške predvođene predsjednikom Ferencom Sakaljem i članovima Uprave Valentinom Koprivnjak i Vladimirom Čoharom, obišao je u četvrtak gradilište stadiona i trening kampa NK Osijek.

Gospodin Meszaros je obišao vanjski prsten i unutrašnjost stadiona, pregledao detalje vezane uz unutarnje uređenje, a posebno zadovoljstvo iskazao sadržajima koji će biti namijenjeni klupskoj školi nogometa, posebno terenima za trening i uvjetima za najmlađe igrače”, navodi Osijek na svojoj službenoj stranici.

NE, OVO NIJE ZAFRKANCIJA: EVO KADA POČINJE IZGRADNJA NOVOG MAKSIMIRA!

Komentari

komentara

« Povratak