OVO JE SPEKTAKL: Izbornik Kameruna nakon ždrijeba priznao da ne zna nijednog srpskog igrača

FOTO:

Jučerašnji ždrijeb skupina Svjetskog prvenstva u Kataru donio je nekoliko zanimljivih skupina. Prema nekima najsnažnija skupina je ona u kojoj se nalaze Brazil, Švicarska, Srbija i Kamerun.

Nakon plesa kuglica svi izbornici dali su izjave za medije, a možda najviše prašine podigao je kamerunski izbornik, legendarni Rigobert Song. Song je u razgovoru za RTS priznao da ne zna igrače koji igraju za Srbiju:

“Iskreno, ne. Sada ću imati više informacija. Radit ću sada sa svojim stručnim stožerom da znamo sa kime ćemo točno igrati i napravit ćemo dobru pripremu..”, rekao je Song, koji je potom ipak bio malo razumniji:

“U današnjem nogometu nema slabe skupine, svaka ima kvalitetu da nešto napravi. Nadam se da će biti veoma dobro takmičenje jer, svaka grupa koju vidite, ima dobre reprezentacije i svi žele doći do pobjede. Volim ovo natjecanje zbog borbe…”, zaključio je Song.

Ostaje za vidjeti da li zaista Rigobert Song ne zna ni jednog Srbija, jer bi to, zaista, bilo jako čudno s obzirom da igraju u ozbiljnim europskim klubovima. Inače, ovaj Kamerunac se može pohvaliti velikom igračkoj karijeri. Nastupao je za Metz, Liverpool, West Ham United, Koln, Lens, Galatasaray i Trabzonspor.

Za seniorsku reprezentaciju Kameruna upisao je čak 137 nastupa te je apsolutni rekorder po tome.

Komentari

komentara

« Povratak