OVO JE SPEKTAKL: Predstavljena himna reprezentacije!

FOTO:

Hrvatska reprezentacija priprema se za Europsko prvenstvo koje će se od 14. lipnja do 14. srpnja održati u Njemačkoj. Hrvatska u turnir kreće iz skupine B u kojoj je smještena sa Španjolskom, Italijom i Albanijom, a na turnir dolazi s prvom službenom himnom.

Pjesma se zove Najbolja kad je najteže, a njeni su izvođači autor glazbe i teksta Tiho Orlić i pjevač Opće opasnosti Pero Galić. Bit će predstavljena na konferenciji za medije, a tom će se prilikom novinarima, uz izvođače, obratiti Šime Vrsaljko, prvi puta u novoj ulozi ambasadora HNS-a, te predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić. Tekstualni prijenos konferencije za medije možete pratiti na Indexu.

Marijan Kustić: “Zahvalio bih se Tihi Orliću i Općoj opasnosti. Ne znam što bih rekao, ovo je da se čovjek naježi. To je poruka koju mi kao Savez promoviramo godinama.”

“Pokušavam biti što je moguće više s reprezentacijom. Ozračje je odlično, dečki se priključuju. Čekamo najvećeg, Luku Modrića. Odnosi su odlični. Obitelj, poniznost, domoljublje, sve igrače to krasi.”

Šime Vrsaljko: “Znao sam da će biti dobro. Sve ono što predstavlja HNS je uvijek bilo fenomenalno, ali ovo nisam očekivao. Ugodno sam iznenađen, čestitam svima. Pjesma je emocija, ona je ono što je hrvatska reprezentacija. Slušajući pjesmu i vraćajući se u igračke dane, mogu reći da ova pjesma pokreće i stvara sinergiju.”

“Počašćen sam i sretan kao čovjek i bivši reprezentativac na ukazanom povjerenju da budem ambasador reprezentacije. Odgovornost je velika. Sve ono što sam promovirao u svetom dresu, to ću raditi i u novoj ulozi. Emocija je bitna, nastavit ću u istom tonu. Gledajući igrače u hotelu vidim bliskost i na trenutke zaboravljam da nisam dio igračkog kadra.”

“Ozračje oko reprezentacije uoči Eura je onakvo kakvo treba biti. To je ono što nas pokreće, vjerujem da će sve biti dobro.”

Tiho Orlić: “Prvo zahvala predsjedniku Saveza Marijanu Kustiću. U startu mi je bilo napraviti nešto što se još nije napravilo. To me i vodi u životu. Htio sam pjesma ne bude tipična navijačka, da ostane za duže vrijeme, opisati ono što smo mi, stremljenja, nadanja, htio sam opisati što smo to mi, što smo prošli od osnivanja države, pa i kroz uspjehe hrvatskog nogometa. To nekako objediniti. Nikad u Hrvatskoj nije napravljena veća pozornica za snimanje spota. Presretan sam kako je sve ispalo.”

Pero Galić: “Izuzetno smo sretni i zahvalni što smo dobili priliku sudjelovati u ovom projektu. Nadam se da će pjesma biti motivirajuća, a sreća je da je rock’n’roll stigao na ovo mjesto, da se sve poveže.”

Komentari

komentara

« Povratak