OVO JE SULUDO: Alaba prelazi u Real koji će mu dati nevjerojatno visoki bonus!

FOTO:

Cijeli nogometni svijet zna kako će David Alaba na kraju sezone napustiti Bayern Munchen, i to kao slobodni igrač!

Pregovori između europskog prvaka i austrijskog reprezentativca propali su još krajem godine. Tamošnji mediji pisali su kako je Austrijanac tražio previsoku plaću, a uprava bavarskog giganta to nije htjela ispuniti. Na kraju je odlučeno kako će otići bez odštete ovog ljeta.

I bilo je zaista mnogo špekulacija oko Alabe. Jedan dan trebao je otići na Otok u Premiership, a već drugi dan je birao između Barcelone i Real Madrida. I prema svemu sudeći izabrao je Real Madrid kojem će se pridružiti na početku nove sezone.

Španjolski ABC Desportes objavio i detalje Realove ponude. Alaba bi trebao potpisati ugovor na četiri godine i primao bi tjednu plaću od 190 tisuća eura, što je negdje oko deset milijuna eura godišnje, odnosno 40-ak milijuna eura ako ostane do kraja ugovora. No, to nije sve!

Alaba u Real stiže bez odštete, dakle Bayern neće dobiti niti centa u ovom poslu, ali zato Alaba hoće. Dogovoreno je, kako tvrde Španjolci, da Real isplati Alabi bonus za potpis od čak 20 milijuna eura. Ako se to sve ukupno pobroji Alaba će na kraju koštati oko 60 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak