OVO JE VATRENO: Istra ekspresno odgovorila Željku Sopiću!

FOTO:

Trener Rijeke, Željko Sopić, jučer je nakon pobjede nad Hajdukom uputio zanimljivu molbu na adresu sljedećeg protivnika. Radi se o Istri 1961:

“I evo, sad ću baš lijepo i pristojno nešto zamoliti. Molim ljude iz Istre 1961, naše sportske prijatelje da otvore istočnu tribinu svog stadiona za Derbi della Učka. Do prije pet godina nitko nije gledao HNL i sad kad je toliki interes da se napuni stadion, treba omogućiti onima koji žele da dođu na stadion. Ako su mogli tu tribinu otvoriti za Hajduk, pa valjda onda mogu i za Rijeku”, rekao je Sopić.

Danas je ekspresno stigao odgovor iz Istre: “Tribina jug je rasprodana. Tribina istok je zatvorena – ukoliko bude interesa od strane lokalne zajednice (što trenutno nije slučaj), uzet će se u obzir njeno otvaranje. Sjeverna tribina i dio zapadne tribine od sredine prema jugu zatvoren je za online prodaju/ulaznice je moguće kupiti isključivo fizički u Fan Shopu Istre 1961 i na stadionu na dan utakmice i dan ranije.

Navijačka obilježja gostujućeg kluba dopuštena su isključivo na južnoj tribini. Kao i na svim utakmicama, sigurnost je prioritet, kao i respekt prema domaćim navijačima”, objavila je Istra.

Ali, to nije sve. Potom se i oglasila navijačka skupina Istre, poznatiji kao Demoni: “Sopiću, inače bi rekli gospodine i poštovani ali vama to nikako ne možemo reći jer niste niti jedno niti drugo. Vaše molbe su smiješne, ne znamo zašto ne zamolite svoju upravu da osigura još 1000 ulaznica za Torcidu ili BBB koji vam uskoro dolaze.

Imate kavez za gostujuće navijače nedostojan ljudskih prava u 2024. godini, a imate obraza tražiti nešto od drugih. NK Rijeka nikada nije izašla u susret i dala nekome više od 5% kapaciteta što je po vašim uvjetima mizernih 400 ulaznica.

Budite sretni da dobijete i južnu tribinu (1450 ulaznica) koja je ionako puno više od 5% koliko vam po zakonu i pripada. Ukoliko nastavite sa ovakvim ponašanjem ubuduće bi se i to moglo promijeniti.”

Komentari

komentara

« Povratak