OVO JE VEĆ ZA DIJAGNOZU: Bivši igrač Hajduka sramotno opleo po Petkoviću!

FOTO:

Sukob Brune Petkovića i Roberta Jarnija je sportska priča dana. Podsjetimo, sada već bivšeg izbornika U-17 reprezentacije Izvršni odbor HNS-a jednoglasno je otpustio s pozicije nakon što je izjavio kako će u ogledu Betisa i Dinama navijati za španjolski klub, u kojem je igrao.

Dogodilo se to samo dan nakon što ga je žestoko isprozivao kapetan Dinama Petković, koji je tom prigodom poručio: “Stvarno je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klaun. Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub obični su klauni. Slobodno to napišite. Čovjek koji navija protiv hrvatskog kluba u Europi, a Hrvat je, to je klaun.”

Slučaj je sad komentirao i Vladimir Balić, bivši golman Hajduka i dobitnik nagrade Hajdučko srce. “Dobra večer i vama. Sasvim sigurno da se ne slažem s tim. Jerko je nešto spominjao riječ ‘obitelj’, a ja ću vam navesti primjer Davora Šukera, koji je ljubio grb Seville dok je bio predsjednik HNS-a, navest ću vam primjer Ćorluke, Dalićeva pomoćnika, koji je govorio za Livaju, reći ću vam o Šikiću, koji je kao član Izvršnog odbora sudjelovao u donošenju odluke o otkazu Jarniju, a nedavno je pričao da suci guraju Hajduk.

Postoje dvostruka mjerila. Ako smo mi obitelj, a desilo se u Rijeci da navijač jednog reprezentativca proziva onako kako ga je prozivao, onda je obitelj to trebala riješiti kao obitelj, a ne se skrivati 24 sata. Robert Jarni je dijete reprezentacije bez obzira na to za koga je igrao. Ja ne razumijem što je on trebao reći u toj situaciji”, poručio je Balić za Dnevnik Nove TV.

Na pitanje što bi bila primjerena kazna odgovorio je: “Kao što su dobili svi ostali. Imali smo primjer kad je Bruno Marić vrijeđao trenera Hajduka, pa je kažnjen guljenjem krumpira u jednom restoranu. Tako mislim da i Robert Jarni, ako se nešto ogriješio, jer jedina bitna stvar je – je li Jarni svojom kvalitetom, ponašanjem i trenerskim radom činio nekome štetu…

On sigurno nije taj i, ako je itko moralna vertikala u HNS-u, onda je to Robert Jarni. Jedino zbog čega je trebao dobiti otkaz je njegova stručnost.”

“Neću gledati utakmicu Betis-Dinamo jer ne gledam ništa osim Hajduka. Vi morate znati da je Hajduk religija i nemojte očekivati od nas koji živimo ovaj klub i koji smo dio ovog kluba da navijamo za nekog drugog. Mi to nećemo nikad raditi niti je to navijač Hajduka radio”, dodao je.

Na kraju je upitan za komentar o tome kako se Petković ponio, a on je zaključio: “Bit ću umjeren u odnosu na ono što mislim. On ne smije spominjati ime Roberta Jarnija jer Jarni je institucija za njega koja se dokazala.

Bruno je profitirao na tom obiteljskom putu u Rijeci jer bi on sjedio u reprezentaciji, a Livaja bi igrao. To je sramotna izjava, mislim da će HNS i njemu dati neku žestoku kaznu. On bi možda mogao peći pizzu u obližnjoj pizzeriji.”

Komentari

komentara

« Povratak