OVO JE ZAKON: Ovako su izbornici Portugala i Škotske reagirali kad su izvučeni s Hrvatskom!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija doznala je protivnike u grupnoj fazi Lige nacija. To su Portugal, Poljska i Škotska.

Hrvatska, koja je prošle godine izgubila u finalu ovog natjecanja, bila je nositelj u ždrijebu. Iako je iz druge jakosne skupine dobila vjerojatno najtežeg protivnika, u trećem potu je izbjegla Francusku i Njemačku. Neće biti ništa ni od dvoboja s Bosnom i Hercegovinom ili Srbijom, koje su bile u četvrtoj jakosnoj skupini.

Nogometaši Zlatka Dalića dosad su se u Ligi nacija susreli samo s jednom od ove tri reprezentacije. U sezoni 2020./21. bili su u skupini s Portugalom, koji je u oba susreta bio uspješniji. U Portu je pobijedio 4:1, a na Poljudu 3:2. Zanimljivo je vidjeti i kako su izbornici triju reprezentacija reagirali na činjenicu da su izvučeni s Hrvatskom. Točnije, dviju reprezentacija jer se UEFA-i potkrala greška.

U prijenosu smo tako mogli vidjeti kako su reagirali Roberto Martinez, izbornik Portugala te škotski izbornik Steve Clarke. Za reakciju poljskog izbornika Michała Probierza smo ostali zakinuti jer je UEFA zabunom umjesto njega prikazala švicarskog izbornika Murata Yakina.

Video reakcija pogledajte OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak