OVO JOŠ NISMO VIDJELI: Pogledajte što se događalo pred kraj utakmice Villarreal – Hajduk

FOTO:

Hajduk Split poražen je u prvoj utakmici Play-offa Konferencijske lige kod Villarreala. ‘Žuta podmornica’ slavila je 4:2, a uzvrat je za tjedan dana.

No, utakmicu je obilježio niz nestvarnih kikseva HTV-a. U dvije minute sudačke nadoknade, dok je Villarreal tražio još jedan gol kako bi definitivno riješio Hajduka, a gosti pak lovili gol kojim bi pred uzvrat potpuno smanjili prednost favoriziranog suparnika, HTV je prekidao prijenos puštanjem reklamama i jingleovima.

Prijenos je čak sedam puta prekinut reklamama za piletinu na akciji, kockarnice, tablete za probavu, pa za kabelsku televiziju koja prenosi SuperSport HNL, i to onaj dio spota kada se prikazuje radovanje BBB-a, navijača Dinama. Na tren smo vidjeli i neke papričice u hladu. Našlo se mjesta i za par najavnih špica i grafika HTV-a. Nakon svake ove reklame i najave slika se vraćala na prijenos, da bi se on zatim opet prekidao.

Na Twitteru je objavljena snimka sramotne HTV-ove završnice prijenosa utakmice, a komentari su “Naravno, nitko neće odgovarati. Zaštićene životinje tamo rade.”, “Za 80kn mjesečno teško da može bolje”, “Povećajmo pretplatu”, “Nadrealno”….

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE HTV PRENOSIO ZAVRŠNICU HAJDUKOVE EUROPSKE UTAKMICE

Komentari

komentara

« Povratak