OVO MAKSIMIR NE PAMTI: Stižu fantastične vijesti s Maksimira!

FOTO:

Maksimir je gotovo rasprodan! U petak ujutro iz Dinama stiže nova vijest o nezapamćenom zanimanju za susret prvog kola skupine C Lige prvaka između Dinama i  Atalante (srijeda 18. 9. 21.00).

Prodaja ulaznica ulaznica počela je u četvrtak u 11 sati, a u petak ujutro iz Maksimira stiže vijest kako su rasprodane sve tribine osim sjeverne.

“Veliki interes pokazuju navijači za prvu utakmicu lige prvaka u Zagrebu. Nakon što su prvog dana prodaje rasprodane ulaznice za tribine zapad dolje i istok, u petak u jutarnjim satima rasprodane su i ulaznice za tribinu zapad gore. U prodaji su za navijače Dinama i dalje ulaznice za tribine sjever dolje i sjever gore”, objavio je maksimirski klub.

Da će stadion biti rasprodan u rekordnom roku bilo je jasno već u četvrtak ujutro. Blagajne su otvorene u 11 sati, a samo 27 minuta poslije objavljena je vijest: “Nema više ulaznica za Zapad dolje!” Sve je, dakle, bilo prodano za samo 27 minuta.

Radile su se razne statistike kad je Dinamo u pitanju, ali nikad se nije radila ona o brzini prodaje ulaznica. Vjerojatno bi to mogao biti rekord, jer u nekim davnim vremenima nije bilo internetske prodaje ulaznica, pa je sve ipak išlo sporije. A otkada se pojavila internetska prodaja, u plavom klubu se ne sjećaju da su se ulaznice za tu najatraktivniju tribinu tako brzo rasprodale. Inače, te ulaznice su bile i najskuplje, za Zapad dolje trebalo je izdvojiti 300 kuna. Naravno, treba u cijeloj priči napomenuti da je na toj tribini i određeni broj navijača s godišnjim ulaznicama.

Svijet obilazi video dječaka kako puši, ali ovome se nitko nije nadao!

Komentari

komentara

« Povratak