OVO MU NIJE TREBALO: Dušan Vlahović dobio tešku kaznu zbog crvenog kartona!

FOTO:

Najbolji srpski nogometaš, Dušan Vlahović, ispao je pravi tragičar u prošlom kolu kada su igrali Juventus i Genoa. Odigran je susret bez golova, a Srbin je mogao postati pravi junak. No, dogodilo se upravo suprotno.

Osim što to nije bio idealan dan za Srbina zbog nekoliko promašaja, uspio se osramotiti i pred kraj utakmice. Naime, srpski je nogometni reprezentativac već imao žuti karton kada je u završnici odlučio prigovarati sucu na njegovu odluku da bi potom zaradio i isključujući crveni.

Takav potez Vlahovića nije se dopao niti treneru Massimilianu Allegriju koji je odmah nakon utakmice izjavio kako nije zadovoljan njegovim ponašanjem na terenu, a ‘Gazzetta dello Sport‘ navodi kako je nakon svega Srbin zaradio i tešku kaznu kluba.

U Torinu su naime zbog spomenute situacije odlučili odbiti pet posto od plaće, što možda i ne zvuči tako puno, ali u pitanju je cifra od 70 tisuća eura. Vlahović će tako zbog suspenzije propustiti gostovanje kod Lazija u Rimu, kao i dvije prijateljske utakmice Srbije protiv Rusije i Cipra, ali u tom slučaju razlog su bolovi u leđima.

Komentari

komentara

« Povratak