OVO NAM NE TREBA: Pogledajte sramotne uvrede navijača Hajduka i Dinama…

FOTO:

Hajduk Split ostvario je veliku pobjedu na gostovanju u Maksimiru kod Dinama. Splićani su slavili 2:0 golovima Livaje i Sahitija te su tako dodatno uzdrmali očajni Dinamo.

Bijeli su tako nastavili čudesan niz otkad ih je preuzeo Valdas Dambrauskas. Naime, Hajduk sada ima čak pet pobjeda u nizu i zbog toga su navijači u posve očekivanoj euforiji. A vrlo vatreno bilo je i na tribinama.

Prije utakmica bila je velika gužva na parkingu na jugu stadiona gdje su navijači Hajduka. Podjednak je broj Boysa i Torcide, a kad su obje navijačke skupine ušle na stadion, začulo se međusobno vrijeđanje: ”Ubij Purgera” s jedne strane i ”Ubij tovara” s druge.

Dok su se igrači zagrijavali, Boysi su od dinamovaca tražili pobjedu, dok je Torcida na par minuta zašutjela, a onda je na južnoj tribini izvjesila veliki transparent ”Mrzim Dinamo.” Na to su Boysi odgovorili standardnim ”Vi ste Totovi, Tito je vaš” i ”Ubij Tovara.”

Sredinom prvog poluvremena Boysi su istaknuli tranparent kojim su parafrazirali stihove pjesme ”Moja Hercegovina” Mate Bulića koja se puštala na Poljudu nakon utakmice Hrvatske i Rusije:

”Pobjego sam morao sam, Splićanima lagao sam. Druko ime, druko prezime.” Slike možete pogledati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak