OVO NIJE DOBRO: Modrićeva scena nakon asistencije sve zabrinula!

FOTO:

Luka Modrić i njegov Real Madrid slavili su 0:3 na gostovanju kod Cadiza, a hrvatski velikan obilježio je utakmicu asistencijom.

Nakon dugo vremena u prvih 11 našli su se Modrić i Toni Kroos, a kapetansku vrpcu ponio je 33-godišnji Nacho Fernandez. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije odradio je sjajan posao kada je asistirao kod drugog gola za Rodrygoa.

Modrić je pogodak omiljenog mu suigrača kratko proslavio podizanjem ruku u zrak, a zatim je odmah sjeo na teren, što je odmah zabrinulo sve u madridskom klubu. Tu su vrlo vjerojatno počeli njegovi problemi s umorom i preopterećenjem mišića pa je u 69. minuti izašao iz igre, kada ga je zamijenio Dani Ceballos.

Španjolski As sinoć je pisao kako je riječ o lakšoj ozljedi, no Realov trener Carlo Ancelotti je rekao: “To je preopterećenje mišića. Samo to. Modrić je bio jako dobar. Danas je igrao na drugoj poziciji, bio je vrlo dobar u obrani.”

Španjolski mediji dodaju kako Modrića danas čekaju dodatni testovi, no s hrvatskim kapetanom bi sve trebalo biti u redu. Nakon svega, oglasio se na Instagramu kratkom porukom: “Dobra pobjeda, idemo! Hala Madrid.”

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak