OVO NIJE DOBRO: Osijekovu Grezdi koji je šakom u glavu udario Čolaka prijeti višegodišnja kazna!

FOTO:

Nakon jučerašnje utakmice polufinala Kupa između Rijeke i Osijeka (3:2) došlo je do fizičkog obračuna na parkiralištu ispred Rujevice zbog kojeg je intervenirala i policija.

Osijekov igrač Eros Grezda navodno je nasrnuo na Rijekina igrača Mirka Antonija Čolaka te ga je udario šakom u glavu. Sukob je bio nastavak nemilih scena koje su se odvijale pred kraj i nakon utakmice kad su Osječani, ogorčeni suđenjem Igora Pajača, navodno vrijeđali suca.

Grezda, koji se u Osijek vratio iz Rangersa u kojem su ga također pamtili po incidentima, mogao bi biti drastično kažnjen dokaže li mu se krivnja. Prema članku 57. važećeg Disciplinskog pravilnika HNS-a Osijekovu igraču prijeti i do dvije godine suspenzije.

“Igrač koji fizički napadne svog ili suparničkog igrača na igralištu ili izvan njega bit će kažnjen: – zabranom igranja od dvije do šest utakmica, a u težim slučajevima, kada se utvrdi da je igrača ozlijedio ili je imao namjeru teže ozlijediti, bit će kažnjen – zabranom igranja u trajanju od šest mjeseci do dvije godine, – zabranom igranja od četiri do dvanaest utakmica ili – isključenjem iz nogometne organizacije”, stoji u HNS-ovu pravilniku.

Grezda će kaznu najvjerojatnije doznati ovaj tjedan nakon sastanka Disciplinske komisije, prenosi index.hr.

SVE JE GOTOVO: NAJVEĆA TALIJANSKA NADA DOGOVORILA SURADNJU S DOMAĆIM VELIKANOM!

JE LI OVO ŠALA? Pogodite tko sudi Osijeku u nedjelju protiv Lokomotive

REBIĆ GA JE ZASPRDAO, A ON PRIZNAJE: “EVO KAKAV PAKAO SAM PROLAZIO ZBOG TOGA…”

Komentari

komentara

« Povratak