OVO NISTE VIDJELI NA KAMERI: Evo zašto je Matjaž Kek sinoć dobio crveni karton protiv Portugala!

FOTO:

Portugal je sinoć uz puno muke ipak uspio slomiti Sloveniju, ali tek nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca gdje je bilo čak 3:0 za Portugalce.

Apsolutni junak susreta bio je portugalski vratar Diogo Costa koji je obranio sva tri jedanaesterca od Slovenije. Redom su pucali Josip Iličić, Jure Balkovec i Benjamin Verbič, ali sjajni vratar Porta ih je sve pročitao. S druge strane sigurni su bili Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes i Bernardo Silva.

Portugal je mogao sve odraditi i u produžecima kada je talijanski sudac Orsato pokazao na kazneni udarac za Ronalda i društvo. No, portugalskog velikana pročitao je sjajni Jan Oblak. U tom cijelom kaosu crveni karton dobio je slovenski izbornik Matjaž Kek.

U jednom je trenutku, nošen frustracijama, jednog pomoćnika uhvatio za rame, a to je bio razlog zbog kojeg mu je Orsato došao i dodijelio izravni crveni karton. Ukratko, nije imao izbora, suce igrači i službene osobe nemaju dozvolu doticati.

Zbog toga je bivši trener Rijeke popratio završnicu susreta s tribine, odnosno nije mogao doći među svoje igrače prije izvođenja kaznenih udaraca i dati im posljednje upute, odnosno riječi ohrabrenja.

Komentari

komentara

« Povratak