OVO NISU ISTINE: Barcelona ljetos poslala ponudu za Neymara koja je nasmijala sve u PSG-u!

FOTO:

Brazilski majstor Neymar itekako je šokirao nogometni svijet kada je u ljeto 2017. godine napravio transfer iz Barcelone u francuski PSG.

Taj potez koštao je Parižane točno 222 milijuna eura što je rekordni transfer svih vremena za nekog nogometaša. Posljednje dvije godine špekuliralo se kako će taj rekord porušiti francuski mladić Kylian Mbappe transferom u Real Madrid, ali to ipak nismo vidjeli.

No, novi predsjednik Barcelone, Joan Laporta, otkrio je domaćim medijima kako je u nedavnom prijelaznom roku pokušao vratiti Neymara! Bilo je to na početku ljeta, kad nitko nije mogao ni naslutiti da će Lionel Messi napustiti Barcu te da će otići baš u Pariz. Laporta je želio stvoriti novu moćnu Barcu te je pokušao ponovo spariti Messija i Neymara.

Katalonski Sport piše kako se Laporta odmah po ustoličenju na čelo kluba čuo s Neymarom i navodno je Brazilac rekao kako bi se rado vratio.

No na ponudu koja je stigla u Pariz čelni ljudi PSG-a samo su se nasmijali. Laporta je poslao 80 milijuna eura, a kada znamo da je PSG prije četiri godine iz Barcelone doveo Brazilca za rekordna 222 milijuna eura, onda reakcija Parižana ne čudi.

Nije jasno je li ovo bila zafrkancija s obzirom da Neymar trenutno vrijedi točno 100 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak