OVO NISU ISTINE: Evo tko se vratio u Dinamo!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb pobrinuo se da vijest dana dolazi upravo iz Maksimira. Naime, u klub se vraća Dario Šimić!

Gotovo svi vodeći mediji prenijeli su ovu vijest. Odluka u povratku Šimića donesena je na današnjoj sjednici Izvršnog odbora. Doduše, ne na neku od rukovodećih funkcija, već u jedan od brojnih odbora, koje je nova vladajuća garnitura osnovala. Šimić će biti potpredsjednik odbora za sponzorstvo, predsjednik će biti Zrinko Hržić, a preostala četiri člana su Mario Petrović, Robert Penezić, Marko Njavro, Igor Arlović i Hrvoje Slade.

Zaključeno je da Šimić, koji je volonter kao i svi članovi odbora, može znatno pomoći u dovođenju jakih sponzora zbog svojih veza i u Hrvatskoj i u inozemstvu. Podsjetimo, Šimić je u listopadu prošle godine podnio ostavku na mjesto člana Uprave kluba u kojoj su uz njega bili predsjednica Vlatka Peras te Darko Podnar i Danijel Tomačić.

Klub će do kraja sezone na svaku domaću utakmicu u ložu Zrinjevac pozivati biznismene i čelnike velikih tvrtki u nadi da bi netko od njih mogao postati sponzor kluba. Na utakmici s Istrom bilo ih je čak 40 i taj sastanak s čelnicima kluba i legendama prošao je jako dobro.

Ozbiljno je počeo raditi Odbor za stadion, koji je od Grada dobio signale da se početkom sljedeće godine zaista kreće s izgradnjom novog stadiona u Kranjčevićevoj. Kako trenutačno stvari stoje, Kranjčevićeva bi trebala biti gotova u predviđenom roku, odnosno do sredine 2026. godine.

Komentari

komentara

« Povratak