OVO NISU ISTINE: Nakon Citya pokrenuta istraga protiv PSG-a zbog financijskih malverzacija!

FOTO:

Nakon što je nedavno Juventus kažnjen oduzimanjem 15 bodova zbog financijskih malverzacija, a jučer je stigla vijest da bi Manchester City zbog sličnih stvari mogao biti čak i izbačen iz lige, još jedan velikan našao se na udaru zbog potencijalne prevare.

Riječ je o prvaku Francuske PSG-u, a L’Equipe piše kako je pariško tužiteljstvo otvorilo preliminarnu istragu protiv kluba i njegovog predsjednika Nassera Al-Khelaifija pod optužbom za prikriveni rad.

Naime, ovu istragu potaknula je žalba koju je u prosincu 2022. podnio Hicham Bouajila, bivši savjetnik Al-Khelaifija. U njoj se navodi da je Bouajila godinama radio za PSG i Al-Khelaifija, ali mu je sporadičnu i neredovitu plaću isplaćivala teniska akademija Smash iz Dohe, s kojom nije imao nikakve veze i nije se bavio tenisom.

Predmetni ugovor, potpisan u srpnju 2015., odnosio se na tobožnju poziciju učitelja tenisa i bio je potpisan na neodređeno vrijeme. Istraga je dodijeljena 16. policijskoj upravi u Parizu, gdje se nalazi i sjedište kluba. Kada ih je L’Équipe kontaktirao, PSG je izjavio da Bouajila nikada nije bio zaposlen u PSG-u ili beIN-u.

SKANDAL NA OTOKU: MANCHESTER CITY LETI U DRUGU LIGU?!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak