OVO NISU ISTINE: Nećete vjerovati na što se žali Hajduk nakon remija kod Varaždina!

FOTO:

Varaždin i Hajduk remizirali su 1:1 u sklopu 24. kola HNL-a. Gol za vodstvo Varaždina zabio je Domagoj Drožđek u 40. minuti, a izjednačio je Niko Sigur u 66. minuti. Varaždinci su od 51. minute bili s igračem manje jer je Marko Dabro dobio drugi žuti karton.

U zapisniku se nakon utakmice pojavio zanimljiv detalj. U rubrici Zapažanje delegata Roberta Balena iz Zagreba našao se sljedeći upis: “Predstavnik Hajduka, g. Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti.”

Igrači Hajduka su se nekoliko puta tijekom utakmice žalili na to da lopte nisu dovoljno napumpane, a sada je očito isto učinio i predstavnik kluba. Tek preostaje za vidjeti hoće li Varaždin za to biti nekako sankcioniran.

Naravno, ovo je naišlo na puno smijeha od strane rivala Hajduka, ali i od samih simpatizera splitskog kluba pa ćemo tako izdvojiti jedan zanimljiv komentar: “Molim upravu i službeno osoblje Hajduka da nas ne sramote dodatno. Hvala.”

Hajduk trenutno ima 49 bodova, jedan manje i utakmicu više od vodeće Rijeke te pet bodova više i dvije utakmice više od trećeg Dinama. Dakle, znatno lošija pozicija od one koju je imao na polusezoni koju je završio kao jesenski prvak. Imao je tada Hajduk 39 bodova, sedam više uz utakmicu više od druge Rijeke.

Komentari

komentara

« Povratak