OVO SANJA SVAKI NOGOMETAŠ: Pogledajte što su navijači Rome napravili za De Rossija!

FOTO:

Sinoć je bilo jako emotivno u Rimu na Olimpicu gdje su igrali Roma i Parma. Glavna priča svakako je Daniele De Rossi koji se oprostio od voljenog dresa nakon čak 18 godina i 615 odigranih utakmica.

Iskuni veznjak igrao je do 82. minute protiv Parme, u posljednjem kolu Serie A. Rimljani su slavili 2:1 i tako osigurali kvalifikacije za Europsku ligu.

Cijela noć posvećena je De Rossiju, kojeg je u 82. minuti zamijenio Cengiz Under, a Olimpico je proključao u tim trenucima. Dok je svjetski prvak s Italijom iz 2006. pozdravljao tribine, potekle su na njima mnoge suze, a teško je bilo i treneru Claudiju Ranieriju, inače također Rimljaninu, koji je pokraj aut-linije nijemo promatrao kraj jedne nevjerojatne karijere i odanosti kakva u današnjem nogometu gotovo više ne postoji.

“Predstavljao si nas na terenu 18 godina, a od danas ćemo mi predstavljati tebe zauvijek. Svi smo mi Daniele De Rossi”, poručila mu je koreografijom Curva Sud na južnoj tribini Olimpica.

Ovaj legendarni talijanski nogometaš godinama je bio simbol Rome, a mnogi su ostali fascinirani s njegovom lojalnošću iako je imao stotine prilika da zaigra za puno moćnije klubove. No, on se nije dao i posvetio je svoju karijeru samo Romi.

U dresu Rome ovaj 35-godišnjak je osvojio dva talijanska Kupa i jedan talijanski Superkup.

POSTAJE KONKURENCIJA CRISTIANU RONALDU I IZVAN TERENA: MESSI ULAZI U NOVI BIZNIS!

 

Komentari

komentara

« Povratak