OVO SE NEĆE SVIDJETI PULJANIMA: Evo što je njihov gradonačelnik poželio Hajduku uoči današnjeg okršaja!

FOTO: CROPIX

Susret Istre 1961 i Hajduka, posebno u Puli, ima i svoga posebnog gledatelja, promatrača, navijača, kako hoćete. Naime, Filip Zoričić je gradonačelnik Pule, a rođeni je Splićanin koji ne krije da voli Hajduk od malih nogu.

Kad smo u Puli na gostovanju Hajduka, uvijek pogledom tražimo po svečanoj loži gdje je gradonačelnik. Kako piše Slobodna Dalmacija, ovaj put Zoričić je spriječen uživo gledati:

“Neću biti na stadionu, ne mogu prisustvovati derbiju iz obiteljskih razloga. Veseli me što će stadion biti pun u dobroj atmosferi. Želim da sve prođe u najboljem redu i da bude prava nogometna fešta. Znam da je poduzeto sve što treba na planu organizacije i drago mi je da će nakon dužeg vremena stadion u Puli biti pun. Hajduk je pravi mamac.”. Zoričić je nastavio:

“Očekujem pravu utakmicu, Istra je odlična momčad, to je i dokazala pobjedom u Splitu. A ja se na kraju prvenstva nadam Hajdukovoj tituli”,  rekao nam je pulski gradonačelnik.

Zoričić je rođeni Splićanin, a u Pulu je doselio sa 18 godina na studij, diplomirao je u Puli na Filozofskom fakultetu, profesor je hrvatskog jezika i povijesti, a gradonačelnik Pule je već dvije i pol godine, izabran s nezavisne liste.

Komentari

komentara

« Povratak