OVO SE ZAISTA DOGAĐA: Vaha dobiva otkaz, a evo tko postaje novi izbornik Maroka!

FOTO:

Sve je izvjesnije kako će Maroko u narednim danima napraviti promjenu kada je u pitanju izbornička funkcija. Naime, aktualni izbornik Vaha Halilhodžić odradio je sastanak s čelnim ljudima marokanskog saveza i vijesti nisu dobre.

Maroko je tamo u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom, no legendarnog BiH trenera tamo vjerojatno neće biti. Tako piše novinar Hamza Hachlaf, koji prati događanja oko marokanske reprezentacije.

Tvrdi da je u četvrtak održan sastanak i, prema izvještajima, vijesti za Vahu nikako nisu dobre. Smatra se kako je Halilhodžić već smijenjen, no u ponedjeljak će se održati još jedan sastanak, nakon kojeg će Vahi stići zahvalnica za sve što je uradio za Maroko.

Na izborničkoj klupi naslijedit će ga Portugalac Andre Villas Boas, a njegov prvi zadatak bit će vratiti zvijezde Hakima Ziyecha i Noussaira Mazraouija, koje je Vaha nakon svađe protjerao iz reprezentacije. Vaha je na svjetska prvenstva odveo četiri reprezentacije, ali samo je jednom sudjelovao na Mundijalu. Bilo je to s Alžirom 2014. godine u Brazilu, kada je ispao u osmini finala.

Komentari

komentara

« Povratak