OVO SE ZOVE SPUŠTANJE GODINE: Andrej Kramarić fantastično odgovorio kanadskom izborniku!

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Andrej Kramarić zablistao je u visokoj pobjedi Hrvatske protiv Kanade 4:1. Krama je postigao dva pogotka, a FIFA ga je odlučila proglasiti igračem utakmice.

Utakmicu je odmah po završetku komentirao Andrej Kramarić.

“Prvih pet minuta težak početak, ali pokazali smo ono što Hrvatska uvijek pokazuje. Pokazali smo fokus i psihičku snagu zbog koje smo preokrenuli i na kraju pobijedili. Sigurno posebna večer za mene i za ekipu. Ne daju se svaki dan dva gola na Svjetskom prvenstvu”, rekao je Kramarić za HRT, a svjetski mediji prenose i izjavu koju nismo vidjeli na televiziji: “Želim zahvaliti Kanadi za motivaciju. Hrvatska je pokazala tko će koga jeb***”, rekao je Kramarić.

Podsjetimo, Kanada je izgubila 1:0 od Belgije u svojoj prvoj utakmici u skupini F, u kojoj je i Hrvatska, na Svjetskom prvenstvu u Kataru, iako je dobrim dijelom utakmice dominirala. Promašila je i jedanaesterac, a većina se slaže da su ih suci zakinuli za još dva.

Sve to očito je dalo dosta samopouzdanja kanadskom izborniku Johnu Herdmanu, koji je nakon utakmice prozvao Hrvatsku, s kojom će se susresti u nedjelju. “Rekao sam igračima kako pripadamo ovdje i kako ćemo iduće sj*bati Hrvatsku. Jednostavno je”, poručio je Herdman.

Komentari

komentara

« Povratak