OVO SIGURNO NIJE BOLJE OD HAJDUKA: Talijanski insajder objavio koja dva kluba žele Brekala!

FOTO:

Povremeni hrvatski reprezentativac, Josip Brekalo, vratio se u Fiorentinu nakon što je odradio uspješnu šestomjesečnu posudbu u dresu splitskog Hajduka.

26-godišnji ofenzivac je u dresu Bijelih upisao 16 nastupa te je pritom postigao dva pogotka te čak osam asistencija. Brekalo je došao u Split kako bi se vratio u formu te kako bi dobio poziv Dalića za Europsko prvenstvo. Prvi dio je ostvario, ali drugi dio plana nažalost nije bio ispunjen jer se nije našao na završnom popisu za Euro u Njemačkoj.

Posljednji natpisi iz Italije bili su vrlo povoljni za Brekala. Naime, tamošnji mediji pisali su kako će Josip dobiti novu priliku za dokazivanje u dresu Fiorentine. Klub je ovu sezonu završio kao osmi na tablici, a to mu je donijelo kvalifikacije za Konferencijsku ligu. ‘Viole’ su također biti finalisti Konferencijske lige, a u talijanskom Kupu i Superkupu zapeli su u polufinalu.

No, sada pak stižu nove svježe transfer priče u vezi Brekala. Talijanski insajder Nicolo Schira izvještava kako su za njega jako zainteresirani Parma i Como, dva novopečena talijanska prvoligaša koja traže pojačanja kako bi mirno plovili prvom ligom.

Ali, to nije sve! Schira također tvrdi kako Hajduk nije još uvijek odustao od Josipa, ali Parma i Como su u blagoj prednosti jer mu mogu dati bolje financijske uvjete.

Komentari

komentara

« Povratak