OVO SIGURNO NIJE OČEKIVAO: Pogledajte kakav kaos je dočekao Ivana Leku u Standardu!

FOTO:

Ivan Leko početkom godine postao je novi trener belgijskog prvoligaša Standarda iz Liegea. Radi se o ekipi koja je trenutno na slabašnom devetom mjestu nakon 20 odigranih utakmica.

Rezultati kluba ove sezone debelo su ispod očekivanja uprave i navijača te je pred Lekom težak posao podizanja momčadi s devetog mjesta prema vrhu tablice.

Hrvatski trener radio je i ranije u Belgiji, gdje je proveo i velik dio igračke karijere te ostvario svoje najveće uspjehe. Kao igrač dva je puta osvojio belgijski kup, a kao trener u Club Bruggeu i Antwerpu osvojio je naslov prvaka Belgije, belgijski Superkup i kup.

Ipak, čini se da ga ovdje čeka nešto teži zadatak. Belgijski novinar Sascha Tavolieri donosi vijest da je engleski veznjak Isaac Hayden raskinuo ugovor s klubom jer mjesecima nije primio plaću, a navodi se i da isti plan ima još nekoliko igrača.

Standard je u vlasništvu kompanije 777 Partners, koja posjeduje više nogometnih klubova, a trenutno aktivno radi na tome da s Premier ligom dogovori završetak preuzimanja Evertona.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak