OVO SU SVI ČEKALI: Iz Barcelone stigla konačna odluka o treneru Koemanu!

FOTO:

Mnogi su ostali zatečeni današnjom izjavom trenera Barcelone, Joana Laporte. Kako sada stvari stoje, očito je kako ništa od smjene trenera u katalonskom velikanu.

Navijači razočarani

Usprkos najavama o otkazu, predsjednik Barcelone, Joan Laporta, iznenadio je danas izjavom kako Ronald Koeman ostaje trener kluba. Čini se kako je 12 milijuna, koje bi klub morao isplatiti Nizozemcu u slučaju prijevremenog otkaza, bilo ipak previše…

„Koeman zaslužuje povjerenje jer je prije svega legenda kluba. Cijenim što je pristao biti s nama u ovim teškim vremenima. Nastavlja s radom bez obzira na večerašnji rezultat. Voli klub i ima sve potrebno da bude tu.”, rekao je Laporta pa nastavio:

„Koeman voli Barçu i odlučio je doći u vrijeme najvećih institucionalnih i sportskih poteškoća. Nakon razgovora s njim vidim da vjeruje ovoj momčadi, a bit će bolje kada se ozlijeđeni počnu oporavljati i tada ćemo moći napraviti razliku. Koeman će i dalje biti trene i nadamo se da ćemo se ponovno susresti s pobjedama i dobrom igrom i siguran sam da će učiniti sve što moguće.”

Komentari

komentara

« Povratak