OVO SVI ŽELIMO VIDJETI: Andrej Kramarić radi transfer karijere!?

FOTO:

Hrvatski reprezentativac te član njemačkog Hoffenheima, Andrej Kramarić, već odavno je prerastao svoj aktualni klub. No, uprava kluba ga jako cijeni i vjerojatno je zbog toga još u Hoffenheimu iako postoji nekoliko jačih klubova koji ga žele u svojim redovima.

Koliko je ‘Krama’ poseban možda je najbolje pokazao već i na početku ove sezone. Naime, u dva kola Kramarić je upisao čak četiri asistencije, a prošle sezone zabio je 20 golova u Bundesligi.

Često se šuškalo kako je vrijeme za veliki transfer, odnosno transfer karijere. Čak se u nekom trenutku spominjao Bayern Munchen pa Borussia Dortmund. Potom su ga selili u talijansku Serie A gdje su interes pokazali Milan i Inter. No, hoće li Krama sljedeće godine otići iz Hoffenheima kao besplatni igrač?

“Tu sam pet i pol godina i sretan sam. Ovo je bilo dobro vrijeme, s puno uspjeha iako nije bilo baš dobro prošle sezone. Hoću li ostati? Ne mogu odgovoriti još na to pitanje”, rekao je Andrej nakon remija s Union Berlinom.

Hrvatski napadač trenutno vrijedi 28 milijuna eura, a do kraja prijelaznog roka ostalo je svega osam dana. Hoće li Hoffenheim ipak zaključiti kako je bolje uzeti nekakvu zaradu ili će Kramarić od iduće godine igrati za novi klub?

Komentari

komentara

« Povratak