OVO SVI ŽELIMO VIDJETI: Hajduk preuzima jedan od najboljih trenera na ovim prostorima!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split jučer je uručio otkaz švedskom treneru Jensu Gustaffsonu pa je tako propala vizija da je Šveđanin dugoročo rješenje.

Bijeli su upali u veliku rezultatsku krizu i otkaz je bio posve logičan. Posljednji put Hajduk je prvenstvenu pobjedu ostvario krajem rujna, a nakon toga su remizirali protiv Osijeka i Gorice, dok su izgubili kod Šibenika i Slaven Belupa. No, izgleda kako dolazi spasitelj.

Naime, urednik slovenskog Dela danas je objavio senzacionalnu vijest. On je na svom Twitter profilu objavio da Matjaž Kek, koji trenutno obnaša funkciju izbornika Slovenije, danas donosi odluku o tome hoće li ostati izbornik ili će karijeru nastaviti kao trener Hajduka.

Kek je i ranijih godina bio želja Hajduka, 2019. je potvrdio da je dobio poziv s Poljuda, ali tada je tek postao izbornik Slovenije i nije želio napustiti reprezentaciju.

Sada je situacija drugačija, Slovenija pod Kekom ne briljira. Već je ispala iz kombinacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a Kek ima ugovor do kraja postojećih kvalifikacija. Dakle, riječ je o ugovoru koji ne bi trebalo biti teško raskinuti zbog dolaska u Hajduk.

Što mislite, je li Matjaž Kek pravi izbor za Splićane?

Komentari

komentara

« Povratak