OVOG IMA SAMO KOD NAS: Je li ovo najbizarnija odluka HNS-a?

FOTO:

Ivan Župan, sudac 1. skupine u HNL-u, prije tri je tjedna kao odvjetnik zastupao Frana Jovića, suca elitne skupine u HNL-u, u tužbi koju je ovaj na Općinskom sudu u Zagrebu podigao protiv Igora Tudora, trenera Hajduka, kluba koji se natječe u HNL-u.

Sada se događa ono o čemu smo tada pisali – Jović kao glavni i Župan kao četvrti sudac u HNL-u sude Tudoru, onom kojeg su donedavno u civilu tužili kao tužitelj i odvjetnik.

Njihov prvi susret nakon onog na Općinskom sudu u Zagrebu, sada u drugačijim ulogama, bit će u subotu u Gradskom vrtu, gdje u 24. kolu derbi HNL-a, utakmicu između rivala za Ligu prvaka, igraju Osijek i Hajduk.

Podsjećamo, Jović je tužio Tudora za naknadu štete od 30 tisuća kuna zbog duševnih boli prouzročenih, kako je naveo, komentarom bivšeg i aktualnog trenera Hajduka na pitanje o prvaku Hrvatske.

Dok je bio trener turskog Karabükspora, Tudor je navodno na novinarsko pitanje tko će biti prvak Hrvatske – Rijeka ili Dinamo – odgovorio da će to u slučaju neizvjesne završnice biti Dinamo “jer su tu prisutni razni matoci, jovići, conjari…”

To što ga je Tudor navodno svrstao među Dinamove suce Jovića je duševno zaboljelo i natjeralo na tužbu protiv trenera koju mu je sastavio i na sudu ga po njoj zastupao Župan, koji je također nogometni sudac.

TATA FINO ZARADIO: NEĆETE VJEROVATI KOLIKO LOVE JE DOBIO HALANDOV OTAC ZBOG POTPISA ZA BVB!

Dinamo ga je poslao na dno slovenske lige, a on golčinom donio tri boda

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak