OVU SU VEĆ PROVOKACIJE: Osim Messija, PSG želi još jednog Barcinog igrača!?

FOTO:

Kako se polako približavaju kraju njegove ugovorne obveze prema Barceloni, sve su glasnija nagađanja o tome gdje bi Leo Messi mogao nastaviti karijeru.

Uvijek „skroman“ PSG

S obzirom na trenutno stanje u Barceloni, velike su šanse da će njihova najveća zvijezda, Leo Messi na ljeto potražiti novi klub. Naime, krajem lipnja mu istječe postojeći ugovor. S obzirom na nesuglasice s upravom, već se sada nagađa gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Podsjetimo, Messi je prošlo ljeto tražio raskid ugovora, ali mu klub to nije odobrio. Igrač je sa svojim odvjetničkim timom tužio klub, ali je tužba odbačena. Tad se kao glavni mogući kupac sjajnog Argentinca spominjao Manchester City, a posljednjih tjedana to je PSG.

Kako se približava osmina finala Lige prvaka u kojoj se susreću Barcelona i PSG, Parižani bez puno suzdržavanja ističu kako bi voljeli pridobiti Messija. Trener Mauricio Pochettino nedavno je istaknuo kako bi volio trenirati Messija, a suradnju s Leom si je poželio i Neymar.

Štoviše, prema najnovijim informacijama, osim Messija, sportski direktor francuskog kluba Leonardo želi još jednog Barcinog igrača. Navodno se na meti PSG-a nalazi i Jordi Alba, koji proteklih sezona sjajno surađuje s Messijem na terenu.

Radi li se o stvarnoj nakani ili samo o provokaciji uoči međusobnih okršaja, pokazat će naredni mjeseci.

Komentari

komentara

« Povratak