OZBILJNI ZDRAVSTVENI PROBLEMI: Liverpoolova zvijezda je 2012. bila na samrti, čak je i oporuka bila spremna!

FOTO:

Bivši trener Liverpoolove zvijezde je u intervjuu za FourFourTwo otkrio kako je 2012. godine tada 20-godišnji igrač bio na samrti.

Nemar liječnika je mogao biti koban

Jedan od bivših trenera Liverpoolovog Virgila van Dijka, Dick Lukkien otkrio je javnosti kako je tada 20-godišnji Nizozemac 2012. imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

Van Dijk je tada igrao za FC Groningen, a obolio je nakon utakmice protiv Excelsiora, u sklopu Prve nizozemske lige. Sve je započelo običnom mučninom, a na kraju je mladom Van Dijku dijagnosticirana upala slijepog crijeva i potrbušnice te upala bubrega.

„Virgil je bio bolestan no u početku nismo znali koliko je situacija ozbiljna. Loše se osjećao i nekoliko je dana bio kod kuće. Žalio se na užasnu bol u trbuhu no liječnici u lokalnoj bolnici nisu mogli utvrditi uzrok.“, započeo je tada pomoćni trener Groningena, Dick Lukkien pa nastavio:

„Iz bolnice je poslan kući no bol se pojačala. Ubrzo ga je posjetila njegova majka i inzistirala da ode u drugu bolnicu. I to ga je spasilo. Na kraju mu je dijagnosticirano nekoliko ozbiljnih zdravstvenih poteškoća.“

Na ponovnom pregledu, liječnici su utvrdili kako mladić ima upalu potrbušnice uzrokovanu infekcijom, te upalu slijepog crijeva i bubrega. Virgil je podvrgnut nekolicini operacija koje su mu doslovno spasile život. Tek se nakon dva mjeseca moga vratiti laganim treninzima.

„Nakon što se konačno oporavio, vratio se s nekoliko kilograma manjka i drastično propale muskulature. Bio sam šokiran njegovim tadašnjim izletom.“, kazao je bivši trener.

Sam igrač je otkrio kako je u to vrijeme molitva bila njegova jedina nada. Također, bio je spreman za najgori scenarij pa je u skladu s tim sastavio i oporuku prema kojoj bi sav do tad zarađeni novac išao njegovoj majci. Srećom, Virgil se oporavio i danas se smatra jednim od najboljih braniča svijeta.

TRAGEDIJA KOJA JE RASTUŽILA NOGOMETNI SVIJET: Englezi objavili uzrok velike tragedije!

JE LI OVO NAJGORI OBLIK LJUBOMORE? Pele uputio nevjerojatni kritiku na račun Messija!

Komentari

komentara

« Povratak