PA GDJE BAŠ TAMO? Evo gdje Mijo Caktaš nastavlja karijeru!

FOTO:

Najbolji igrač hrvatskog prvoligaša Hajduka, Mijo Caktaš, trebao bi u zimskom prijelaznom roku napustiti klub. I čini se kako je to najrealnija opcija.

Naime, još jučer je predsjednik Lukša Jakobušić potvrdio kako se radi na njegovom odlasku, a danas je otkriveno gdje bi trebao nastaviti karijeru. Vodeći domaći mediji pišu kako je najviše zainteresiran jedan klub iz Kine koji je spreman dovesti Caktaša za milijun i pol eura. Cifra zvuči mizerno s obzirom da Mijo vrijedi 3.7 milijuna eura ali treba uzeti u obzir kako mu ugovor istječe ovog ljeta pa bi Splićani mogli ostati bez bilo kakvog novca.

Druga opcija je Bliski istok, ali Caktaš je u ovom trenutku bliže Kini jer teško da će se do kraja prijelaznog roka javiti klub koji nudi više novca za igrača kojeg za pola godine može dovesti besplatno. Nedavno je najbolji igrač kluba rekao da ga novac ne zanima, već isključivo vizija kluba:

“”Financije nisu nikakav problem, mene zanimaju plan, vizija i budućnost kluba. Na tu temu ćemo više razgovarati. Od predsjednika ste mogli čuti kojim će se on putem voditi, a ja sam rekao da financije nisu problem te da me zanimaju više druge stvari. Zanima me kako dalje, plan i vizija u narednim godinama….”

Caktaš je ove sezone odigrao 16 utakmica te je pritom postigao 11 golova i 3 asistencije. Tko zna na kojem mjestu bi se nalazio Hajduk da nije bilo Mije…

Komentari

komentara

« Povratak