PA KOME TO TREBA? Ivan Rakitić spriječio ozbiljan skandal na utakmici Barce i Mallorce!

FOTO:

Španjolski prvak Barcelona sinoć je na Camp Nou uvjerljivo porazila goste iz Mallorce, bilo je 5:2. Naš reprezentativac Ivan Rakitić startao je i treću utakmicu zaredom u dresu europskog velikana, dok je za Mallorcu u napadu igrao Ante Budimir.

Osim vatrometa pogodaka i dva gola našeg Budimira za goste, mnogim ljubiteljima nogometa je promaknula jedna situacija na dvoboju koja je vrlo lagano mogla eskalirati u pravi incident. Rekordni osvajač Ballon d’ora Leo Messi pretrpio je jedan prekršaj u aut liniju pa je nakon toga žestoko protestirao kod glavnog suca.

To se nije svidjelo treneru gostiju Vicenteu Morenu pa se zaderao na slavnog Argentinca koji se okrenuo prema njemu i podigrao prst u znak upozorenja. Sve je to na vrijeme uočio Raketa te dotrčao spriječiti spomenuti dvojac, lagano je odmaknuo Morena i tako spasio suigrača od moguće tučnjave.

Puno se pisalo o tome da Ivan definitivno odlazi iz Barcelone na zimu ali čini se da je opet sretan u ponosu Katalonije.

“Puno se stvari može dogoditi koje ne morate razumjeti, nego ih morate prihvatiti kao što sam to ja učinio. Sada kada opet igram, opet sam sretan i ne razmišljam o odlasku. Za sada mi je opet Barcelona najbolja sredina. Želim zaraditi povjerenje trenera i suigrača” – izjavio je član Vatrenih nakon pobjede.

Komentari

komentara

« Povratak