PA SE TI ŠIŠAJ: Jedan od najskupljih nogometaša na svijetu kažnjen zbog nevjerojatne gluposti

FOTO:

Pomalo bizarne nogometne vijesti dolaze iz Njemačke. Dvojicu igrača Borussije Dortmund, 20-godišnjeg Engleza Jadona Sancha i 24-godišnjeg Švicarca Manuela Akanjija, kažnjeni su novčano zbog higijenskih mjera propisanih za sve klubove Bundeslige, objavila je u petak Njemačka nogometna liga (DFL).

Sancho je, inače, jedan od najboljih igrača lige, a usto i jedan od najskupljih. Njegova je cijena preko 100 milijuna eura, čak i u uvjetima koronakrize.

Mladi nogometaši su poželjeli nove frizure, ali su zaboravili na stroge zaštitne mjere koje ne dopuštaju kućne posjete frizera i njihov rad bez zaštitne maske, što je oboje vidljivo na fotografijama koje je dvojac objavio na društvenim mrežama.

“Kućni posjet frizera očigledno je kršenje generalnog higijenskog standarda za zaštitu od infekcije, a dodatno se radi i o kršenju medicinskog i organizacijskog koncepta koji je izradila radna skupina DFL-a”, stoji u pripćenju o kazni, čija visina nije obznanjena.

Igrači se u roku od pet dana mogu žaliti. Na postupak dvojice igrača kritički se osvrnuo i sportski direktor ‘crno-žutih’ Michael Zorc.

“Vrlo otvoreno smo razgovarali s igračima i jasno im dali do znanja kako se trebaju ponašati. Razgovarali smo i s frizerom. Nije mi jasno zašto su, uz sve ostalo, morali i fotografirati”, izjavio je Zorc.

GRBIĆ O HAJDUKU: VRATAR LOKOMOTIVE OTKRIO KAKVU NEPRAVDU JE PROŠAO U SPLITU..

OBIČNI TRAČ ILI ISTINA? Cristiano Ronaldo od idućeg ljeta ima novi klub!

net.hr

Komentari

komentara

« Povratak