PA ŠTO RADI TAJ BJELICA? Dinamo dovodi fantastično pojačanje!

FOTO:

Završetkom sezone neki očito nisu otišli na zasluženi odmor, jer hrvatski prvak Dinamo uistinu radi vrlo dobar posao što se tiče dovođenja novih snaga…

U Maksimiru je sad najintenzivnija potraga za lijevim bekom. Kako čujemo, na listi mogućih pojačanja na toj poziciji nalazi se više imena, ima tu i igrača iz liga Petice, iz ozbiljnih nogometnih zemalja, ali još Modri nisu pronašli rješenje.

No od jučer je sve ozbiljnija opcija Marin Leovac. Naime, Dinamo nije želio o njemu previše razmišljati sve dok je bilo realno da će Rijeka otkupiti njegov ugovor od PAOK-a, smatralo se to gotovom stvari. Međutim, sad kad je jasno da Leovac neće ostati na Rujevici, pojačao se Dinamov interes za igrača koji je već više puta bio opcija za dolazak u Maksimir, jednom je bio i na pragu dogovora, što se kaže, njegovo se ime već tiskalo na dres. Nikad se nije dogodilo, no sad bi moglo biti nešto.

Bjelica cijeni Leovca, želio bi ga imati i u Dinamu, ali, kažemo, do jučer je ta priča zbog ostanka u Rijeci bila nemoguća misija, Leovac je bio na popisu želja, ali sa slabijim izgledima za dolazak. Od jučer je Leovac jedan od favorita, doduše, kao i u svemu, i glede Leovca ima onih koji drugačije razmišljaju, ne može se reći da vlada konsenzus, usto Leovca prati epitet skupog igrača.

U PAOK-u zarađuje oko 500 tisuća eura godišnje, taj je ugovor još uvijek na snazi, to je novac koji u Dinamu sigurno ne može dobiti. No isto tako čujemo da je Leovac spreman doći u Dinamo i za manje novca (teško da će Modri naći jeftinijeg igrača u inozemstvu), da bi volio opet raditi s Bjelicom. Leovac već ima izdašnije ponude iz inozemstva, recimo iz Turske, međutim novac mu u ovom trenutku, izgleda, nije prioritet, pa je dogovor vrlo moguć. Ako u Dinamu odluče da je Leovac prvi “pick”.

BOMBA IZ ITALIJE: Marko Pjaca postaje dijelom razmijene igrača vrijedne 120 milijuna eura!?

Sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak