PA TKO MOŽE OVO ZAUSTAVITI? Modrić s Kranjčarom odabrao svoju idealnu momčad za mali nogomet!

FOTO:

Hrvatski kapetan Luka Modrić na utakmici protiv Cipra prestigao je Darija Srnu na prvom mjestu vječne ljestvice igrača s najviše nastupa (135) za Vatrene i postao apsolutni rekord te time ušao u povijest.

Kapetana Vatrenih HNS tim je povodom iznenadio posebnom presicom kakvu još nikad nije doživio. U ulozi “sedme sile” našli su se najznačajniji ljudi u njegovoj reprezentativnoj karijeri. Otac Stipe, supruga Vanja, bivši izbornik Vatrenih, Slaven Bilić, bivši kapetan i suigrač, Darijo Srna, čiji je rekord srušio, bivši suigrači u reprezentaciji Niko Kranjčar, Marijan Buljat i Hrvoje Čale, sadašnji suigrač Mateo Kovačić, nekadašnji suigrač iz Zrinjskog, Davor Landeka, team menadžerica reprezentacije, Iva Olivari i Lukin nekadašnji trener Stjepan Deverić.

Možda i najzanimljivije pitanje postavio je Modriću njegov nekadašnji suigrač i dobar prijatelj Niko Kranjčar. Naime, Luku je pitao da složi svoju idealnu šestorku za mali nogomet s kojima bi nastupio na Kutiji Šibica. Naravno, uz uvjet da je Luka svakako u postavi.

“Uh… Pet plus jedan, je l’ tako? Golman bi bio Suba, jer voli igrati mali nogomet, a dobar je na golu i u igri nogama”, riješio je Luka pitanje vratara pa nastavio:

“Drugi bi definitivno bio ti, Niko. Dakle, ne moram objašnjavati, mislim da je svima jasno. Stavio bih Čarlija, netko nam treba u obrani da udara, ha, ha, ha… Mateo Kovačić, mislim da je dobar na malom nogometu i da isto voli igrati. I treba nam još jedan koji će zabijati golove. Dudu!”, zaključio je Modrić svoj izbor.

Komentari

komentara

« Povratak