PA TKO RADI TO? Salah dobio urnebesnu statuu koja je nasmijala nogometni svijet!

FOTO:

Mo Salah danas je jedan od najboljih nogometaša na svijetu. No, ulazak u ovu sezonu ipak nije bio ni blizu kao onaj u prošloj sezoni. Egipćanin je čini se izgubio magiju, ali trener Jurgen Klopp vjeruje kako će se Mo vratiti sa stilom i opet biti ubojit kao tijekom cijele prošle sezone.

SALAH ILI CR?

Osim natjecanja tko je bolji na zelenom travnjaku, izgleda kako se na drugim poljima vodi urnebesna bitka tko će izraditi smiješniju statuu. Vjerujemo kako se svi dobro sjećate Cristiana Ronalda koji je dobio posebnu bistu na aerodromu na Madeiri koji je čak i preimenovan njemu u čast. Mnogi svjetski mediji prozvali su je najgorom bistom na svijetu.

No, sada je stigla prava konkurencija! Glavni ‘krivac’ za to je Abdel. Statua prikazuje Salaha dok proslavlja pogodak, ali većina ne može vidjeti neke sličnosti s njom. Salah je glavna zvijezda u Egiptu, ali ovo je zaista bio loš pokušaj.

Ni ne treba previše isticati kako je statua postala predmet sprdnje diljem nogometnom svijeta. Tako su na društvenim mrežama završile mnoge urnebesne fotomontaže koje su nasmijale nogometne fanove. Mo je tako uspoređivan s lopovom iz ‘Sam u kući’ koji se zove Marv. A i bilo je još jako puno urnebesnih šala…

Komentari

komentara

« Povratak