PA TO SE NE RADI RONALDU: Evo kako je legendarni Portugalac nasamario Srbe!

FOTO:

“Vaša ljubav me čini jakim, a vaša mržnja me čini nezaustavljivim!”, rekao je Cristiano Ronaldo prije nekoliko godina. I zaista, neki ljudi nikako da nauče na tuđim greškama, a novi naivci ispali su srpski navijači koji su jučer u porazu od Portugala provocirali ovog legendarnog nogometaša.

Portugal je poveo golom Williama Carvalha u 42. minuti, a na 2:0 povisio je Guedes u 58. minuti. Srbija je smanjila deset minuta kasnije preko Milenkovića, da bi Cristiano Ronaldo prelomio utakmicu u 80. minuti iako je gol zabio iz zaleđa. Srbija se pokušala vratiti golom Mitrovića pet minuta prije kraja, ali je već u sljedećem napadu Bernardo Silva postavio konačnih 2:4.

Srpski navijači su, očekivano, Cristianu Ronaldu pripremili vatreni doček. Kad je izašao na zagrijavanje, cijela Marakana mu je zviždala, a tijekom utakmice su mu skandirali “Messi, Messi”. No hladnokrvni Portugalac svima je mahao po izlasku s travnjaka, a na ulazu u tunel neki zaštitari su ga zamolili za fotografiju, a Ronaldo ih nije odbio.

Nakon utakmice sastao se s Nemanjom Matićem, koji je s jednim od najboljih igrača u povijesti želio upoznati svoje sinove. Ronaldo im je poklonio svoj dres i fotografirao se s njima.

I tako, po tko zna koji put smo vidjeli kako se ne isplati igrati s ovim nogometnim čudovištem…

KAO DA JE ZNAO ŠTO MU SE SPREMA: SLOVAČKI IZBORNIK ODUŠEVIO IZJAVOM ZA VATRENE!

 

Komentari

komentara

« Povratak