PA ZAR OPET? Florentino Perez ovim potezom navukao bijes navijača!

FOTO:

Španjolski velikan te najtrofejniji europski klub Real Madrid prema svemu sudeći ni ovog ljeta neće potrošiti novac na transfere.

U ljeto 2019. godine potrošili čak 350 milijuna eura kupivši Hazarda, Jovića, Militaoa, Mendya, Rodryga i Reinera. I na izlaznim transferima se nešto zaradilo, otprilike 130 milijuna eura. No, nakon toga Real Madrid je u potpunosti nestao iz novinarskih redaka kada su u pitanju ulazni transferi. Nešto na što nismo navikli.

Tako u ljeto 2019. godine nisu nikoga doveli nego su se samo neki igrači vratili s posudbe. Većina njih uglavnom je proslijeđena na nove posudbe dok su na prodaji igrača zaradili točno 100 milijuna eura. I tako su se navijači ponadali kako će ovog ljeta vidjeti barem nekoliko spektakularnih pojačanja, ali izgleda ništa od toga.

Naime, Florentino Perez, alfa i omega kluba, ni ovog ljeta nije kupio igrača! Točnije, došao je David Alaba iz Bayern Munchena, ali kao besplatni igrač što znači da nisu morali plaćati odštetu. Na prodaji igrača je zarađeno 78 milijuna eura.

U medijima se pričalo kako će doći Kylian Mbappe ali izgleda kako je PSG ipak bio preagresivan u pregovorima pa tako taj film nećemo gledati. Mbappe će ostati u Parizu još jednu sezonu, a onda će sljedećeg ljeta kao besplatni igrač doći u Real Madrid. Zaista pravo čudo bi se trebalo desiti da potpiše novi ugovor s PSG-om ili da ode u neki posve drugi klub.

Također se pričalo o dolasku Haalanda ali BVB je postavio golemi zid što se toga tiče te traži ogromnu odštetu. Šuškalo se o povratku Cristiana Ronalda ali on je otišao u Manchester United. I kako to da onda Florentino Perez nije napravio ulazni transfer?

Prema nekima razlog leži u preuređenju glavnog stadiona Santiago Bernabeu koje košta čak 500 milijuna eura. Dodajte i goleme dugove koje imaju npr Real i Barcelona pa možda tu leže odgovori…

Komentari

komentara

« Povratak