PA ZAŠTO MU TO NISI REKAO? Ante Čačić bocnuo svog ključnog igrača…

FOTO:

Ante Čačić i njegov Dinamo ipak nisu uspjeli doći do novih bodova u Ligi prvaka. U sklopu trećeg kola u Austriji bolji je bio Salzburg 1:0 zahvaljujući pogotku Okafora.

“Vjerojatno je bilo zaleđe kod gola Drmića, ne sumnjam u tu procjenu. Ovo je naše prvo poluvrijeme sa Salzburgom. Nismo bili pravovremeni u okretanju strane. U prvom dijelu smo imali dobrih trenutaka, dok su oni u drugom dijelu bili goropadniji. Nakon gola smo išli ‘va banque’. Ovo je Liga prvaka, odlučuju nijanse. Za tjedan dana ćemo biti pametniji, a nadam se i učinkovitiji, imamo još dva domaćinstva, jedno gostovanje, moramo gledati prema naprijed”, rekao je trener Dinama Ante Čačić za HRT.

“Oršić se dosta vraćao po loptu. Teško je igrati gore bez da dobivaš loptu, a onda dođeš po nju. To se ne bi trebalo činiti, to nam je onda radilo svojevrstan pritisak jer nam je nedostajala dubina. To je instinktivna radnja i treba je tako prihvatiti”, dodao je trener Dinama.

Dodajmo kako će Salzburg i Dinamo već sljedeći tjedan igrati dvoboj četvrtog kola, ali ovog puta će se igrati u Zagrebu na Maksimiru.

Komentari

komentara

« Povratak