PADA REKORD ZA BRANIČA: Fabrizio Romano otkrio koliko Leipzig traži za Gvardiola!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac te član njemačkog RB Leipziga, Joško Gvardiol, jučer je službeno postao najskuplji stoper na svijetu. Naravno, to kaže poznata stranica Transfermarkt koja se bavi cijenama nogometaša.

Bivši igrač Dinama odigrao je fantastično Svjetsko prvenstvo u Kataru, a to mu je samo donijelo dodatnu popularnost. Čak se za vrijeme SP-a pričalo o mogućem transferu u Real Madrid, ali i dalje kao glavni favorit stoji engleski Chelsea.

Kamo god otišao, Gvardiol će gotovo sigurno ostvariti rekordan transfer jer se spominju iznosi viši od 100 milijuna eura. S tim se slaže i najveći ekspert za transferna pitanja, talijanski novinar Fabrizio Romano. Romano je u najavi zimskog prijelaznog roka rekao da će Chelsea za Gvardiola vjerojatno ponuditi 100  milijuna eura, što bi značilo da će hrvatski reprezentativac postati najskuplji branič u povijesti.

”Tijekom prošlog prijelaznog roka Chelsea se trudio na sve moguće načine dovesti Gvardiola. Nudili su Leipzigu 80 milijuna eura uz opciju da hrvatski branič ostane do lipnja 2023. u Njemačkoj. Leipzig je tu ponudu glatko odbio. Umjesto toga, Leipzig je produljio ugovor s Gvardiolom znajući dobro kakvog igrača ima. Leipzig očekuje više od 90 milijuna, čak i više, preko 100 milijuna eura, što bi Gvardiola učinilo najskupljim obrambenim igračem svih vremena. No, očekujem da će Chelsea nastaviti napadati i da nije odustao od Hrvata. Gvardiol im je bez sumnje najveća meta i bit će zanimljivo vidjeti rasplet čitave priče”, rekao je Romano.

Komentari

komentara

« Povratak