PADAJU TEŠKE KRITIKE: Hrvoje Vejić sočno spustio hajdukovcima…

FOTO:

Hajduk Split doživio je čak treći poraz u nizu što se tiče prvenstva, odnosno četvrti ako gledamo i Kup. Splićani su jučer poraženi na gostovanju kod Rijeke na Rujevici 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Pašalić.

Ovim porazom Hajduk je vjerojatno ispao iz svih kombinacija za titulu prvaka Hrvatske. S tim se slaže bivši igrač Hajduka, Hrvoje Vejić, koji redovito analizira za ugledni Dalmatinski portal:

“Riješili smo sve dvojbe, Rijeka je otišla na plus 10, nakon kupa, ostali smo bez ikakve šanse i u prvenstvu.”

“Trenutno imam osjećaj da smo izgubili od svakoga, jesmo li mi ikoga dobili? Ali to je super, kad se navikneš na poraze, sve ti je lako”, nastavlja u tekstu i dodaje:

“Sve smo riješili, sad je sve lakše, ova napetost borbe za naslov prvaka nas je ubijala. Da možemo ovoliko loše nismo vjerovali ni sami. Treba se od sutra okrenuti novoj sezoni, zaboraviti ovo što prije. Lažna nada najviše boli, a to je ono što smo dobili od predsjednika na vrhu, sportskog direktora koji se pokazao samo kao sjajan sprinter, do trenera i igrača.”

“Šteta, mogla je ova sezona završiti puno bolje, da igrači nisu smjenjivali i postavljali trenere, trebao je svatko samo raditi svoj posao. Jednostavno je”, zaključio je bivši kapetan Hajduka.

Komentari

komentara

« Povratak