PAJAČ OTVORIO DUŠU: “Živim u kaosu! Gdje god se okrenem…”

FOTO:

Glavni sudac polufinalne Kup utakmice između Rijeke i Osijeka, Igor Pajač, dao je veliki intervju za Sportske novosti. 34-godišnji sudac iz Svetog Ivana Zeline imao je dan za zaborav s obzirom da je donio neke vrlo čudne odluke na toj utakmici.

Sportske tako ekskluzivno otkrivaju kako je Pajač morao otputovati u susjednu Mađarsku zbog golemog pritiska: “Vjerujte, nikad mi u životu nije bilo gore! Nikome nikada ne bih želio da mu se tako nešto dogodi.”, govori u startu pa nastavlja:

“Ovo je katastrofa. Ne samo za mene, nego i za moju obitelj. Nikako nije dobro, kad god otvorim internet, iskačem kao iz paštete. Najgore mi je što sam predstavljen kao neki lopov, to mi je najgore. A nikada u životu ni kao klinac nisam ukrao žvakaću gumu. Strašno, gdje god se okrenem, sve je kaos.”.

Podsjetimo, Rijeka je napravila veliki preokret protiv Osijeka koji je čak imao 2:0, ali to nije bilo dovoljno. Osječani smatraju kako je Pajač namjerno napravio velike pogreške na njihov račun, a sudački ekpert Mario Strahonja ustvrdio je tri velike greške Pajača. Na samom startu trebao je isključiti igrača Osijeka zbog žestokog starta, a zatim tvrdi kako mađarski vezni igrač Osijeka nije smio dobiti drugi žuti karton, odnosno isključujući crveni. I za kraj jedanaesterac za Rijeku je bio prestrog.

Čitavi razgovor sa sucem Igorom Pajačem možete pročitati u srijedu (3.6) u Sportskim novostima!

OBIČNI TRAČ ILI ISTINA? CRISTIANO RONALDO OD IDUĆEG LJETA IMA NOVI KLUB!

TO JE TO OD NJEGA: Mario Balotelli dogovara iznenađujući transfer!

JOŠ JEDNA HLADNA ODBIJENICA ZA RAKITIĆA: SLAVNI KLUB GA JE NAJPRIJE HTIO DOVESTI, A ONDA GA JAKO RUŽNO ‘OTKANTAO’

Komentari

komentara

« Povratak