PAKLENA NAJAVA: Evo što je izbornik Dalić odlučio za utakmicu protiv Bugarske!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je odigrala prvi susret u 2022. godini. ‘Vatreni’ su remizirali 1:1 protiv Slovenije, a tim remijem su osigurali mjesto u drugoj jakosnoj skupini na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Jedini pogodak na utakmici za Hrvatsku zabio je u 39. minuti Andrej Kramarić. Ćaleta-Car je poslao dodavanje iz zadnje linije, a slovenski stoper Brekalo je promašio loptu pa je tako Kramarić izbio sam pred Oblaka i realizirao čistu priliku. Na samom je kraju za 1:1 zabio Jaka Bijol.

“Šteta je zbog zadnje minute i gola koji smo primili iz kornera koji nije postojao. Nismo stvorili puno šansi, ali smo imali kontrolu nad utakmicom. Ali zadovoljan sam. Nedostajalo nam je malo brže okretanje strana”, rekao je Dalić za Novu TV, a potom se osvrnuo na krilne bekove na današnjoj utakmici.

“Defenziva je bila dobra, ali nedostajalo je malo rizika i ulaska u prazan prostor. Preko stopera možemo stvoriti višak. Na treningu smo puno bolje otvarali stranu. Htjeli smo širinu, ali kod bočnih igrača se vidio umor. Bilo je to dobro u nekoliko navrata, ali naišli smo na dosta zatvorenu momčad.”

Izbornik je najavio promjene u utakmici s Bugarskom koja se igra u utorak. “Promijenit ćemo cijelu momčad, dat ćemo novim dečkima šansu. To je cilj ovih utakmica, želimo svima dati šansu i vidjeti na čemu smo”, zaključio je Dalić.

Komentari

komentara

« Povratak