PAKLENI RASPORED: Evo koliko utakmica će Dinamo odigrati u 60 dana!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb jučer je započeo pripreme za proljetni dio sezone. Za Zorana Mamića i njegove izabranike sezona počinje jako rano, i to okršajem protiv Rijeke 19. siječnja u sklopu HT Prve Lige.

Igrači do utorka borave u Zagrebu gdje odrađuju testiranja, liječničke preglede i treninge, a polazak u Rovinj gdje će biti održan zimski kamp predviđen je za utorak u jutarnjim satima. Tamo će ekipa provesti ukupno deset dana uz dva treninga svaki dan. Jedina prijateljska utakmica na rasporedu je 14. siječnja, a protivnik je mađarski klub MOL Fehervar. Kratak osvrt za ove pripreme prokomentirao je trener Zoran Mamić:

“Je početak, iako ovo ne bih nazvao pripreme s obzirom na vremenski rok i utakmice od kojih prva dolazi već 19. siječnja. Pokušat ćemo iskoristiti tih desetak dana u Rovinju da se pripremimo što bolje.”, rekao je trener Dinama koji je potom otkrio koliko utakmica će njegovi igrači odigrati u 60 dana:

“Nema potreba za više pripremnih. S obzirom na broj odigranih utakmica i ono što nas čeka zato smo zakazali samo jednu pripremnu utakmicu. Kalendar natjecanja ne možemo promijeniti i zato ne žalim. U 60 dana nas čeka vjerujem 17 utakmica. Tu smo ukalkulirali još dvije europske utakmice. Uz sav respekt prema Krasnodaru ali smo to ukalkulirali. To je stravično puno u 60 dana, ali imamo širom kadar i vjerujem da to možemo”, objasnio je Dinamov trener.

Dodajmo kako je utakmica (Europska liga) protiv Krasnodara na rasporedu 18. veljače, a uzvratni okršaj je za točno tjedan dana u Zagrebu.

Komentari

komentara

« Povratak