PALA I DRUGA ODGODA OVE SEZONE: Na Dinamov zahtjev odgođena HNL utakmica

FOTO:

U nedjelju se trebala odigrati utakmica između Osijeka i Hajduka, ali je ipak došlo do odgode zbog nastupa Osijeka na utakmici 2. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijske lige protiv ZTE-a u Zalaegerszegu 3. kolovoza

Danas je pak došlo i do druge odgode ove sezone. Dvoboj Lokomotive i Dinama, koji se trebala igrati 12. kolovoza 2023. u SuperSport četvrtom kolu HNL-a, odgođena je. Odgodu je zatražio Dinamo, a novi termin odigravanja utakmice odredit će se naknadno. Dinamo je zatražio odgodu zbog nastupa u utakmicama trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv AEK-a.

“Prema odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja klubovi koji sudjeluju u UEFA-inim klupskim natjecanjima imaju pravo na odgodu utakmica te je donijeta odluka o odgodi”, stoji u pismenom obrazloženju koje je objavio Dinamo. Prva utakmica kod grčkog prvaka AEK-a igra se u utorak, 8. kolovoza, na Opap Areni u Ateni. Igrat će se od 20:45 po hrvatskom vremenu, odnosno od 21:45 po lokalnom vremenu. Točan termin uzvrata na Maksimiru, koji će se igrati tjedan dana kasnije, bit će poznat naknadno.

HNL trenutno ima savršeni učinak u Europi. Dinamo, Rijeka i Osijek ostvarili su po četiri pobjede (1.000). Večeras će svoje uzvratne dvoboje igrati Rijeka i Osijek. U trećem pretkolu pridružit će im se Hajduk koji će igrati protiv boljeg iz susreta Beitar Jerusalem – PAOK.

Komentari

komentara

« Povratak