PALA JE JOŠ JEDNA VELIKA NAJAVA: Evo što je predsjednik Hajduka obećao navijačima!

FOTO:

Predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, danas je odradio zanimljivo druženje s novinarima pa je tako odgovarao na aktualnosti koje se događaju u klubu i oko njega.

Među prvim pitanjima našlo se o nedavno završenom zimskom prijelaznom roku. Hajduk je itekako razočarao svoje navijače, a to je sve priznao i sam predsjednik Jakobušić:

“Došla su trojica igrača. Malo smo odstupili od onog našeg. Nekad se gadim sam sebi, iako je to teško reći. Morao sam i ja guglati neke igrače. Yassimea sam morao guglati, Ferro je došao te Anello, koji je potencijal”, rekao je Lukša Jakobušić pa dodao:

“Sve su to popune. I to je problem. Da smo doveli kapitalce, to bi bilo pet igrača. Zašto nismo? Pare nisu bile problem. Jedan je otišao na drugu stranu, a vjerujem da ćemo drugog na ljeto. Nisam zadovoljan jer smo javnost navikli na Livaju i Kalinića”, objasnio je. Neslužbeno, radi se o Tomi Bašiću, koji je igrao za Hajduk, a danas je igrač Lazija koji ne dobiva veliku minutažu.

Jakobušić je potom otkrio kako očekuje velike stvari na ljeto: “Moramo pokazati da smo pravi u idućem prijelaznom roku i da možemo s ovim trenerom, energijom i dobrim temeljima i rezultatski postići što želimo. Nadam se da ćemo u 6. mjesecu to pokazati. Tko će nas trpjeti ako nećemo. Livaja je igrač. Kalinić se uklapa ili ne uklapa, o tom potom. Ali je igrač. Nekoga moraš dovesti, moraš popuniti momčad. Nema veze je li iz druge belgijske lige. Ovo je grad i klubu u kojem svi sve znaju.

Novinari su nam nekad vjerovali da dobro radimo. A sad se kritičniji. Skauti su molili za Anella. Inzistirali su da ga uzmemo. Za nikoga nisu toliko lobirali. Možda se pokaže”, rekao je Jakobušić.

Komentari

komentara

« Povratak