PALA JE ODLUKA: Evo što je Ibrahimović odlučio o nastavku karijere!

FOTO:

AC Milan napravio je pun pogodak kada je iz Amerike vratio velikog Zlatana Ibrahimovića. Rossoneri su prije Zlatana boravili na sredini tablice, a njegovim dolaskom vratili su se u borbu za Europu.

Ibrahimović je u deset utakmica uspio postići četiri pogotka, a tu je i jedna asistencija. Njegovim dolaskom najviše je profitirao hrvatski napadač Ante Rebić koji je pokazao kako može bez problema surađivati s njim u ofenzivi Milana.

Treba istaknuti kako su za Ibrin dolazak bili Boban i Maldini, dok je taj transfer pokušao stopirati Ivan Gazidis, koji je praktički glavni čovjek u Milanu. U prijevodu, radi se o produženoj ruci famozne Elliott grupe koja drži Milan. A danas je poznata Gazzetta objavila kako je poznata sudbina Ibrahimovića u Milanu.

“Ibra je Milanu poručio: Bye bye”, razvalila je La Gazzetta dello Sport preko današnje naslovnice uz dodatak: “Zlatanov adio Rossonerima. Odlučio je da neće produljiti ugovor.”

Najčitaniji talijanski i jedan od najuglednijih svjetskih sportskih listova u tekstu pak piše da Milanov preporoditelj i povratnik odlazi samo tri mjeseca nakon drugog ukazanja jer je ogorčen time što je Milan otpustio “glavnog nogometnog časnika” Zvonimira Bobana.

Boban je Ibrahimovića htio dovesti još početkom sezone, ali se izvršni predsjednik Ivan Gazidis tome protivio jer je vlasnik, američka korporacija Elliott, želio pomladiti momčad.

Komentari

komentara

« Povratak