PALA JE ODLUKA: Evo tko će postati novi trener Osijeka!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek itekako je šokirao domaću javnost objavom kako Nenad Bjelica više nije trener njihovog kluba. Tako je vrlo neslavno završila priča koja je imala potencijala za happy ending.

A sada se postavlja pitanje tko će naslijediti Bjelicu koji nažalost po navijače kluba ipak nije ispunio ono što se od njega očekivalo. Klub je možda napravio kakav takav iskorak u domaćem prvenstvu, ali u Europi se dogodila prava katastrofa s obzirom da su ispali od Kazahstanaca. I to nakon što su praktički sve odradili u prvoj utakmici. A i prošle sezone ih je eliminirao bugarski klub CSKA iz Sofije.

Kako prenose Sportske novosti, izgleda kako je već pala odluka. Čelnici Osijeka za novog trenera žele Gorana Tomića! Doduše, “bijeli dim” iz Gradskog vrta još uvijek nije pušten, ali ostalo je malo sumnje kako se takav rasplet neće dogoditi.

Ferenc Sakalj i Goran Tomić u utorak su sjeli za stol, no zasad nema nikakvih informacija sa sastanka. Igrom slučaja prvu utakmicu na Osijekovoj klupi Tomić bi mogao voditi protiv Šibenika, kluba iz rodnog grada u kojem je počeo i igračku i trenersku karijeru, i to nakon što odradi dva, najviše tri treninga u novoj sredini.

Tomić će tako postati peti trener otkako je klub u rukama novih vlasnika, dvojica (Zoran Zekić i Dino Skender) su klupu napustila svojom odlukom nakon serije loših rezultata, a dvojica su dobila otkaz (Ivica Kulešević i Nenad Bjelica). Kulešević je pritom nakon smjene i dalje ostao raditi u klupskim strukturama.

Komentari

komentara

« Povratak