PALA JE ODLUKA: Španjolci donijeli veliku vijest u vezi Rakitića!

FOTO:

Malo tko je prognozirao kako će Ivan Rakitić u tako kratkom periodu proći put od legende kluba do neželjenog člana poznate ekipe iz Španjolske. Čudesnoj epizodi u Barceloni bliži se kraj…

RAKITIĆ JE IZIGRAN

Marca je danas donijela pikantne detalje u vezi hrvatskog reprezentativca. Naime, ‘Raketa’ je najviše razočaran što je izigran od strane Barcelone i Valverdea. Ivan je tijekom ljeta mogao napraviti transfer u francuski PSG, ali trener Valverde napravio je ultimatum upravi kluba zatraživši njegov ostanak. Bivši igrač Seville, Schalkea i Basela pomislio je da ima status nedodirljivog, ali se itekako prevario.

Barcelona je dovela sjajnog Frenkie De Jonga i Rakitićeva situacija u klubu totalno se zagorčala pošto je postao rezerva, a nekad bi odgledao čitavu utakmicu s klupe. Fascinira činjenica da je sredina listopada, a Ivan je odigrao samo 186 minuta!

Španjolci tako pišu da je Rakitić zapravo prva žrtva Barcine strategije pomlađivanja jer u upravi kluba su svjesni kako Messi još neće dugo igrati na visokom nivou. Ipak, fascinira koliko je Valverde bio zaljubljen u Rakitića tijekom prošle sezone s obzirom koliko je utakmica odigrao Hrvat.

Nakon što se ljetos na pripremama žestoko borio da uvjeri klub kako mu je i dalje mjesto u Barceloni, Rakitić je sada razumio poruku i kako Marca piše, sam počeo tražiti novi klub. Manchester United i Juventus su zainteresirani za njega. Barcelona, s kojom ima još dvije godine ugovora, zbog njegovih velikih zasluga neće mu raditi probleme da ode već u zimskom prijelaznom roku niti će postaviti previsok odštetni zahtjev.

JE LI OVO ZAISTA LOŠA VIJEST? VATRENI NAKON REMIJA PROTIV WALESA DOŽIVJELI NEUGODNI UDARAC!

PROBLEMI U BARCELONI: Rakitića uslikali kako s aerodroma kući ide pješke

Komentari

komentara

« Povratak